Fogadó

Fogadó

A Régi Posta Fogadó ideális kiindulópont Debrecen város felfedezéséhez, hiszen a belváros szívében található, a Piac utcai korzótól csupán 1 perc távolságra, a Csonka Templom mögött.

Közelében számos debreceni nevezetesség, pl. a Nagytemplom, Déri Múzeum, Csokonai Színház, és több bevásárlóközpont is megtalálható.

A Nagyerdő, Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és Termálfürdő, Stadion közvetlen villamos járattal közelíthető meg az étteremtől 1 percre lévő megállótól.

A 2020-ban felújított étterem és fogadó 16 klimatizált szobája – melyből 1 mozgáskorlátozott- 37 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A történelmi fogadó épületében 12db kétágyas, 3db háromágyas szoba és 1 db családi szoba található, melyek egyike a svéd királyi lak.

A szobák berendezése tükrözi a 18. század történelmi hangulatát, modern 21. századi stílussokkal fűszerezve, így Magyarországon egyedülállónak tekinthető.

A szobák felszereltsége: zuhanyzóval vagy fürdőkáddal, mosdóval, WC, okos TV, wifi elérhetőség. Széf a szobákban. Igény szerint szobaszerviz.

Galéria