Betöltés

Pályázat - GINOP 414

Projekt neve:
„EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG A RÉGI POSTA ÉTTEREM KFT. TECHNOLÓGIAI
FEJLESZTÉSE”

Projekt leírása:
A Régi Posta Étterem Kft. 2020 júniusában 8,23 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatástnyert a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a „Megújuló energiahasználatát energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatására” című pályázatikiíráson. A 14,95 millió forintos összköltségvetésű projekt keretében napelemes rendszer telepítése valósultmeg a beruházási helyszínen.

A Régi Posta Étterem Kft. a jelenlegi gazdasági helyzetben igyekszik havi kiadásait a lehető legkisebbre csökkenteni. Az épületek fenntartása jelentős terhet ró a költségvetésre, kiváltképp a téli időszakban. Cégünk a projektben szereplő épület üzemeltetése során nagyon magas energia számlákat fizetett ki eddig az áramszolgáltató felé, mely jelentősen terheli a költségvetést, éppen ezért megújuló energia korszerűsítést kívántuk végrehajtani az épületünkön, hogy csökkentsük a magas energia számláit. Az épület energia csökkentése érdekében több alternatíva is felmerült, melyek közül a napelem rendszer került végül kiválasztásra. Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások hasznosításának propagálásában és lehetőségeinkhez mérten kivesszük részünket a környezettudatos megoldások alkalmazásában. Jelen beruházással is törekszünk a zöld energia kiaknázására, hiszen mindösszesen 44,53 kW teljesítményű napelem rendszer kiépítését valósítottuk meg egy épületen.

A céljaink összefoglalása:

  • havi kiadások szignifikáns mérséklése az energetikai jellemzők javításával
  • munkahely megtartás
  • a rentábilis működés biztosítása cégünk hosszú távú működéséhez
  • a CO2 terhelés javítása
  • ÜHG kibocsátás csökkentése
  • környezettudatos szemlélet erősítése
  • növelni a hazai megújuló energia hasznosítás arányát


Kedvezményezett:
Régi Posta Étterem Kft. (4025 Debrecen, Széchenyi u. 6.) 52/325-325


A 25 legjobb hazai kisvendéglő között

A legjobb kisvendéglőket a Magyar Turizmus Zrt. hivatalos honlapja gyűjtötte össze: a listát az étteremek online értékelései, általános megítélésük, eredményeik, weboldaluk minősége, hangulatuk, valamint szakmai tapasztalatok, ajánlások alapján készítették. A sorrend nem jelent rangsort.

http://itthon.hu/uti-tippek/-/article/14220/25-legjobb-hazai-kisvendeglo

Partnereink