Betöltés

Hogy milyen egy disznóvágás a belvárosban a Régi Posta Étterem és Fogadóban



Reggel 7 órától fogadjuk a vendégeket jókedvvel és cigánymuzsikával. Mind e mellé pálinkát, forralt bort és forró teát kínálunk frissen sült pogácsával. Majd elkezdődik a disznóvágás: levágjuk a szegény disznót, kivéreztetjük, perzseljük, forrázzuk, tisztítjuk és feldolgozzuk. Ezen munkafolyamatok kedves vendégeink közreműködésével zajlanak. Majd elkészítjük a tölteléket a hurkához, kolbászhoz, a zsírt kisütjük a tepertőnek és így tovább… míg el nem készül a reggeli, ebéd, vacsora.

 

Reggeli: Hagymás vér, bundás kenyér, rántotta

 

Ebéd: Orja leves Pecsenye

 

Vacsora: Hurka, kolbász törtburgonyával és lila káposztával Desszert A vacsora után egy élő cigányzenés mulatsággal búcsúznak egymástól a résztvevők. Igény szerint a kész áruk csomagolása.

 

Gyerekeknek: disznótoros rajz és mesemondó verseny. A legjobbakat ajándékkal jutalmazzuk. Felnőtteknek: sörívó verseny.

A disznótorost minimum 15 fő esetén tudjuk biztosítani, maximum 40 fő, szállás esetén maximum 25 fő.

Az időpont tetszés szerint választható, akár hétköznapokon is.

Részvételi díj: 5500Ft

+ a disznó + járulékos anyagok

Igény szerint szállást biztosítunk.

Csoportos disznóvágás esetén 20 főnél: 6500 HUF/fő + IFA Gyermekkedvezmény: 14 éves korig 50%

Comments

Request for offer

Please type the characters below.

A mezők * kötelező kitöltésűek

Our partners